Tyttöjen Superpesis, Tyttöjen Superpesis

KPK - Haapajärven Pesä-Kiilat  2 - 0

Kajaanin Liikuntapuisto

Tyttöjen Superpesis palasi tauolta voitokkaasti

Tyttöjen Superpesisjoukkue palasi lähes 3 viikon tauon jälkeen pelihommiin. Vastustaja saapui Haapajärveltä, kun nuori HPK:n joukkue haastoi KPK:ta.

Peliin lisämausteensa toi paikoin runsaskin sade, useita mailankuivaustaukoja pidettiin, ettei mailat lentelisi lyöjien käsistä. KPK hallitsi peliä, mutta juoksujen tekeminen ei märissä olosuhteissa ollut helppoa. Ensimmäisen jakson avausjuoksun KPK teki heti avausvuorossa Elina Huttusen kotiuttaessa Neija Vallin. Lopullista jakson ratkaisua saatiin odotolla kolmanteen vuoropariin, missä KPK teli 4 juoksua ja lisäsi juoksuja 4. vuoroparissa vielä 6 juoksulla.

Toinen jakso oli sisäpelillisesti haastavampi. KPK siirtyi 1-0 johtoon Elina Huttusen lyömänä, ensimmäisessä vuorossa ja siirtyi 2-0 johtoon 3. vuoroparissa. Haapajärvi sai päivän ainokaisen juoksunsa 4. vuoroparissa. Näin ottelu päättyi kotijoukkueen 2-0 voittoon ja KPK saalisti 3 sarjapistettä.

Ennen ottelua muistettiin KPK:n pelinjohtajaa Miko-Gabriel Raudasojaa ruusuin. Miko edusti viime viikonloppuna Idän joukkuetta Tyttöjen Itä-Lännessä toimien Idän toisena pelinjohtajana! Pelaajina kunnian pelata Idän joukkueessa saivat Miia Vuoti ja Enni Pellikka.

KPK jatkaa pelejään viikon päästä maanantaina Kajaanissa, kun vastustajaksi saapuu Siilinjärven Pesis. SiiPe taistelee KPK:n kanssa samoista sijoituksista lohkossa, joten luvassa on mielenkiintoinen peli. Tervetuloa kannustamaan!