Ladyt Turussa
LadytJulkaistu: 02.09.2024 21.16

Ladyt Turussa

Kajaanin Pallokerhon Ladyt osallistuivat jälleen perinteikkäästi Turussa järjestettävään valtakunnalliseen ladypesisturnaukseen. Turnaus järjestetään yleensä syyskuun ensimmäisen viikonlopun tienoilla ja on monelle ladypesistä pelaavalle vuoden kohokohta, niin myös meille Kajaanin ladyille. Tänä vuonna olimme pohjoisin mukaan osallistunut joukkue. Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa myös saman sisältöinen turnaus Jyväskylässä 7.9.2024. Turkuun päädyimme kuitenkin yhteisellä päätöksellä.

Matkaan lähti 19 ladyä valmentaja mukaan lukien. Jopa neljä ladyä oli tänä vuonna ensikertalaisina mukana. Matkaan päästiin Kainuun Tilausliikenteen linja-autolla tutun kuskin kera. Matka täältä Turkuun on pitkä ja matkan aikana ehdimme vielä viimeistellä asujamme ja tehdä muita koristeluja. Aikaa jäi myös yleiselle yhdessä ololle ja tietysti matkalla pysähdyttiin syömään. Perille Turkuun saavuimme kello 23 jälkeen, jolloin uni kyllä maistui ennen tulevia pelejä.

Tunnelmia turnauksestaTunnelmia turnauksesta

Valtakunnalliseen ladypesisturnaukseen ei suinkaan osallistuta vakavin mielin, vaan iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa. Joukkueita kannustetaan tulemaan pelaamaan parhaissa asuissaan ja joukkueiden pukeutumisessa näkeekin upeaa mielikuvitusta. Kajaanin teemana oli tänä vuonna kukkaketo, jota Kimalainen hoiti parhaimmalla tavalla.

Joukkueita meistä tuli kaksi, Kimalaisen pelikirjan kukinnot ja Kimalaisen pelikirjan kukkaset. Yhteensä pelasimme sekä lauantaina ja sunnuntaina yhdeksän peliä, joista kotiin tuomisina tuli yhdeksän voittoa! Pelikirja siis selkeästi toimi. Oli todella hienoa huomata miten hyvää kehitystä oli tapahtunut vuoden harjoittelun aikana ja miten kaikilla tuli hienoja onnistumisia.

Lauantain pelien jälkeen rentouduimme yhdessä saunoen ja syöden hyvin ja valmistautuen vielä seuraavan päivän peleihin. Sunnuntaina lähdimme pelien jälkeen kotimatkalle hyvillä mielin ja vähän jo suunniteltiin tulevan vuoden teemaa.

Kajaanin lahjat vastustajille ja vastustajilta saatuja lahjojaKajaanin lahja vastustajille ja vastustajilta saatuja lahjoja

Isosti haluamme kiittää matkamme mahdollistaneita tahoja, joista suurimpana tukijana ison kiitoksen saa Loiste Lämpö Oy. Lisäksi matkaamme kokonaisuudessaan olivat tukemassa OP Kainuu, Julius Oravala Medical, Osuuskauppa Maakunta, Salongin Saksi ja Sillä Chic. Kiitos teille kaikille, että olitte tänä vuonna mukanamme.

Loiste Lämpö Oy muisti pelaajia myös tuotepaketillaLoiste Lämpö Oy muisti pelaajia myös tuotepaketilla

Lisäksi haluamme kiittää kaikkia vastustajiamme loistavista ja tiukoista peleistä, omia ladyjämme mukana olosta, tausta- ja huoltojoukkoja, perheitämme ja erityisesti valmentajaamme Johanna Partasta. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

Ensi vuonna uudestaan!

Kirjoittaja on yksi Ladyistä


Joukkueen uusimmat uutiset



Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi