Tasaista taistoa kotikentällä
D-junioritJulkaistu: 03.07.2024 17.58

Tiistai-illan viileydessä kotikentällä vastaan asettui Kärsämäen Katajan ja Haapajärven Pesä-Kiilojen yhteisjoukkue.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin kotijoukkueelta tasaista ja rauhallista pelaamista, omaan tekemiseen keskityttiin ja otettiin vastustajaa jokaisessa vuoroparissa tasaisesti kiinni. Molemmissa joukkueissa nähtiin kovia lyöntejä niin takarajan kuin kakkosrajan tuntumaan. Juostiin kunnareita ja tehtiin hienoja suorituksia niin ulko- kuin sisäpelissäkin. Ensimmäinen jakso meni harmillisesti vastustajalle yhden juoksun erolla lukemin 16-17.

Toisella jaksolla vieraat pääsivät hienoilla lyönneillään karkumatkalle, eikä kotijoukkue KPK kovasta yrityksestään huolimatta ehtinyt ottaa vierasjoukkueen karkumatkaa kiinni. Väsymystä alkoi näkyä kotijoukkueen otteissa, sillä olihan takana jo varsin pitkä ottelu. Toinen jakso päättyi lukemiin 5-13, ja koko ottelu siis vieraille 0-2.

Pelisarjan ottelut siirtyvät pienelle tauolle ja pelailut jatkuvat d-junnujen osalta 8. - 13.7 Oulun Suurleirillä, jonne lähes koko joukkue suuntaa. Peliraporttia ja kuulumisia luvassa myös Suurleiriltä