Napapiirin sankarit Kajaanissa
D-junioritJulkaistu: 04.08.2024 21.44

Sunnuntaina 4.8 saimme siniselle kotikentälle vieraaksi sankarit Napapiiriltä eli Napapiirin Pesiksen. Kesän aikana joukkueet ovat kohdanneet jo useamman kerran, joten odotettavissa oli tiukkaa ja tasaista peliä.

Napa-Pesiksen joukkue asteli kentälle hyvillä mielin hutunkeittoon, jossa voiton vei kotijoukkue. Ensimmäinen jakso pelattiin tasaisesti ja tiukasti vuorotellen johtoasemasta Napa-Pesiksen lopulta ottaen tiukemman otteen pelistä ja vei voiton ensimmäisestä jaksosta.

Kotijoukkue keräsi itsensä toiseen jaksoon ja ensimmäisen vuoroparin aikana napsi juoksuja kapteeni Klemetin johdolla. Kotijoukkue piti jokaisessa vuoroparissa pintansa ulkopelissä eikä päästänyt vastustajaa helpolla eikä antanut juoksuja, joten toisesta jaksosta voitto KPK:lle.

Pelin ollessa tasan joukkueet pääsivät jälleen kotiutuslyöntikilpailuun, jossa tällä kertaa parempi oli vierasjoukkue Napa-Pesis. Pelin lopputulos siis 1-2.

D-junioreiden kausi jatkuu vielä ja seuraava peli pelataan tiistaina 6.8 Kärsämäellä.