Suurleirin tunnelmia osa 2
D-junioritJulkaistu: 15.07.2024 18.46

Suurleirin tunnelmia osa 2

Harmillisesti torstai iltana satoi vettä kaatamalla idän vastatessa lännen haasteeseen poikien pelisarjassa ja Metun ollessa muitten idän joukkuelaisten kanssa areenalla vastaamassa tuohon haasteeseen. Voiton tässä märässä kamppailussa vei länsi. Märkiä katsojia valui luokkaan ja suihkuun, jonka jälkeen olikin kiire jo iltapalalle ja nukkumaan.

Seuraava päivänä herätys koettiin jälleen ennen kukonlaulua ja suuntasimme autot kohti Kaakkuria. Vastaan asettui Seinäjoen Maila-Jussit. SMJ taipui KPK:n juoksuiloittelussa 17-7.

Iltapäivän peliin matkattiinkin Kiiminkiin saakka voittamaan Puna-Mustat Black. Joukkueelta nähtiin jo sellaisia otteita joita on alkukauden aikana odotettukin. Tiukasta paikasta voittoon tuloksin 7-9. Päivän viimeisessä pelissä joukkue kohtasi Manse PP valkoisen. Tämä peli, jos mikä, näytti sen ettei kesken pelin tule koskaan luovuttaa ja menettää uskoaan itseensä tai joukkueeseensa. Hurjalla tahdonvoimalla joukkue runnoi 9-0 tilanteesta tasoihin ja peli päättyi tasatulokseen 14-14.

Kokonaisuudessaan päivän draaman kaari oli jo liiankin taipuisa ja pulssi pelien aikana lensi taivaissa. Viimeinen leiri-ilta oli pelin jälkeen käsillä ja se menikin nopeasti. Kaikki halukkaat pääsivät leirin viimeiseen Uno-peliin ennen nukkumaan menoa.

Lauantai, leirin viimeinen päivä, tuli pian. Viimeisessä pelissä vastassa oli Sotkamon Jymyn Siniset. Uskomattoman paineen alla joukkue piti pintansa ja yhtenäisen linjan sortumatta ylilyönteihin. Kaikki tekivät töitä, jotta tilanne saatiin tasoihin. Harmillisesti SoJy voitti pelin 11-10. Tätä ei kuitenkaan jääty pitemmäksi aikaa harmittelemaan, vaan kaikki käänsivät ajatuksensa kotimatkaan. Ahkerasta puurtamisesta kaverin ja joukkueen eteen, ansaitsi joukkue käynnin Mäkkäriin ennen kuin autojen keulat käännettiin kohti kotia.

Kiitos Oulun suurleiri 2024. Kiitos tausta- ja kotijoukot, ilman teitä eivät nämäkään kokemukset olisi olleet mahdollisia, ja kiitos ennen kaikkea KPK:n D-juniorit! Muistakaa, että te olette timantteja!




Kajaanin Pallokerho ry

Kehräämöntie 7, PL 124, 87400 KAJAANI

kpk@kajaaninpallokerho.fi